Flitsadvies

Voor u deskundig en betaalbaar advies? Het kan met Flitsadvies.

Flitsadvies maakt deel uit van Natural Management.

Methode: kleine ondernemingen helpen met snelle, beknopte en effectieve adviezen: maatwerk zonder hoge kosten voor een adviseur, met als resultaat de ondernemingen te helpen hun ambitieuze doelen te bereiken.

Natural Management licht het bedrijf (bijvoorbeeld maximaal 25 medewerkers) in twee uur door, inclusief mondeling advies. Geen wollige rapporten.

Wat is uw rol?
Gesprekspartners zijn twee medewerkers in uw organisatie, meestal de directeur en de bedrijfsleider of een medewerker. De onderneming kan direct aan de slag met invoering van verbeteringen op basis van mondelinge adviezen. Natural Management komt na twee weken terug om te checken of de snel te realiseren verbeteringen zichtbaar zijn en wat eventueel nog belemmeringen zijn. Als dat gewenst is volgt een aanvullend advies.

Beperkte kosten
Natural Management brengt slechts twee uren in rekening, plus reistijd (indien totaal meer dan 1 uur). Voor het tweede bezoek nog een half uur en eventueel de reistijd. Natural Management is gevestigd in Maarssen (nabij Utrecht).

Enkele toepassingen van zijn beschikbaar met referenties. Neem de uitdaging aan!

Reacties zijn gesloten.